Ένας άξιος ολοκληρώνει την πορεία του στην Πυροσβεστική

21:03 5/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποστρατεύεται με τις κρίσεις για την πυροσβεστική από το Ανώτερο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος ο διοικητής της ΠΥ Μυτιλήνης Πύραρχος Νικόλαος Μπαμπάκος .

Υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στη διοίκηση της ΠΥ Μυτιλήνης , όπου έχοντας να αντιμετωπίσει μια φοβερή λειψανδρία στην υπηρεσία μετά τη μετακίνηση στο αεροδρόμιο για τις υπηρεσίες της FRAPORT , του 1/3 του ανθρώπινου δυναμικού , εντούτοις κατάφερε

στο κλείσιμο της αντιπυρικής περιόδου να καταγράψει τις λιγότερες καμένες εκτάσεις στο νησί των τελευταίων πολλών χρόνων, παρά το μεγάλο αριθμό των εστιών.

Για τη θέση προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, πύραρχος που υπηρέτησε στο πρόσφατο παρελθόν άλλο νησί του Β. Αιγαίου και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Νικόλαος Μπαμπάκος ίσως ο μακροβιότερος διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νησί , με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει ότι «Ένας κύκλος 32 χρόνων κλείνει σήμερα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου μόνιμους πενταετείς εποχικούς εθελοντές και πολιτικό προσωπικό για την στήριξη τους. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και υγιής. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την απεριόριστη συμπαράσταση που μου έδειχναν όλες αυτές τις ώρες που έλειπαν από το σπίτι. Επίσης όλους τους φορείς που έτυχε να συνεργαστώ μαζί τους για να έχουμε πέρσυ αυτά τα αποτελέσματα. Ένας νέος κύκλος αρχίζει . Πιστεύω να τον απολαύσω κι αυτόν όπως τον προηγούμενο. Ζήτω το πυροσβεστικό σώμα.»

The post Ένας άξιος ολοκληρώνει την πορεία του στην Πυροσβεστική appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα