Ελπίδα Σκουτάρεως… πέντε αστέρων

23:05 4/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής ξαναβρέθηκε η Ελπίδα Σκουτάρεως πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 5-2 εκτός έδρας επί του Αετού Ορφανού.

Με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη η Ελπίδα Σκουτάρεως πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής διατηρώντας «ζωντανές» όσες ελπίδες έχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και θέλει δύο βαθμούς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να τον κατακτήσει) και θέτοντας οριστικά εκτός τίτλου τον Αετό Ορφανού.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν με πάθος και δύναμη σε μια «σκληρή έδρα» ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με εννέα παίκτες (λόγω αποβολών των Δαγκούλη και Κεχαγιά).

Τα γκολ:

25ο Μετά από σέντρα του Καπετάνου, ο Νίκος Γεράκης με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1)

31ο Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Καπετάνου έγινε το 0-2 για τους Σερραίους

37ο Μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Μαυρομάτη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαβασιλείου και ο διαιτητή Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Φώτης Δουμάνης και 1-2.

76ο Αντεπίθεση για την Ελπίδα, ο Αγγελίδης έδωσε στον Κρίτωνα Νικολαΐδη, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-3.

78ο Μετά από λάθος στην άμυνα του Αετού, ο Ανέστης Παναγιωτίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λευτέρη Τοπαλίδη και με πλασέ έκανε το 1-4.

81ο Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Στάθης Δαγκούλης.

85ο Ψηλοκρεμαστό σουτ του Δημήτρη Κεχαγιά από τα 35 μέτρα, η μπάλα πήγε στο παραθυράκι της εστίας του Τοπαλίδη και 1-5.

88ο Αποβλήθηκε ο Κεχαγιάς με 2η κίτρινη.

94ο Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δουμάνη, ο Μιχάλης Δούμπλατζης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Ζαρωτιάδης (70ο Γκουντούνας), Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Σαββατιανός (46ο Ρίντα), Τζαμπέγια Φ. (83ο Ευκαρπίδης), Τζαμπέγια Γ. (46ο Μήττας), Δουμάνης, Δούμπλατζης.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Δαγκούλης, Παναγιωτίδης, Νικολίτσας (56ο λ.τρ. Αγγελίδης), Γεράκης (83ο Ταχματζίδης), Καπετάνος (54ο Κεχαγιάς), Ζιγκερίδης (72ο Νικολαΐδης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος. Βοηθοί: Τερζόπουλος-Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου) Συνθέσεις:

Φώτο: Κική Αλεπίδου (proininews)

Keywords
Τυχαία Θέματα