Εκτός “ΣυμμαΧίας Αξιών” ο Β. Μυριαγκός- Τι απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ

15:06 23/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκτός της Δημοτικής Παράταξης “ΣυμμαΧία Αξιών” (της δεύτερης κατά σειρά δημοτικής παράταξης στο Δήμο Χίου) βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή (20/11) ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ Βασίλης Μυριαγκός.
Λίγη ώρα μετά, με ανακοίνωσή της η “Συμμαχία Αξιών” παίρνει θέση υπέρ της χωροθέτησης του βιολογικού καθαρισμού στη Βολισσό έτσι όπως το έχει προτείνει η Λαϊκή Συνέλευση του χωριού, θέμα που φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει η παράταξη του Κώστα Τριαντάφυλλου στη διαγραφή του μέλους της.
“Ως προς το θέμα της χωροθέτησης της μονάδας βιολογικού

καθαρισμού της Βολισσού, η ΣυμμαΧία Αξιών:
1. Στηρίζει την θέση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για την χωροθέτηση στην θέση «Χαλικιάς».
2. Προτείνει την επαναξιολόγηση των δύο θέσεων (Αμμουδάρες – Χαλικιάς) από τους μελετητές, λαμβανομένων υπ’ όψιν όλων των δεδομένων, αφού ληφθεί υπ’ όψιν και η θέση τόσο του Τοπικού Συμβουλίου Βολισσού όσο και η απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων.
3. Σκοπεύει να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και να δοθούν οι σχετικές κατευθύνσεις στην επιχείρηση”.”, αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωσή της.

Σε γραπτή δήλωσή του ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μυριαγκός σημειώνει ότι η πρώην παράταξή του δεν εφαρμόζει την ίδια πολιτική και με τα άλλα στελέχη της που έχουν αναλάβει θέσεις στην παρούσα δημοτική αρχή Χίου, και κατηγορεί το συνδυασμό της “ΣυμμαΧίας Αξιών” για σύμπλευση με την 4η κατά σειρά σε δύναμη παράταξη ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΔΗΛΩΣΗ Β. ΜΥΡΙΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ

 

The post Εκτός “ΣυμμαΧίας Αξιών” ο Β. Μυριαγκός- Τι απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός “ΣυμμαΧίας Αξιών”, Μυριαγκός-, ΔΕΥΑΝΧ,ektos “symmachias axion”, myriagkos-, devanch