Μάσκες για το προσωπικό υγείας προσέφεραν οι επαγγελματοβιοτέχνες

15:06 23/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Χίλιες τριακόσιες μάσκες προστασίας για το προσωπικό υγείας προσέφερε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου η Ενωτική Πρωτοβουλία Επαγγελματιών Μαγνησίας.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης, προχώρησε και στη δωρεά μιας τηλεφωνικής συσκευής για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καραμέτο Ηλία, χορηγία του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, καθώς οι ανάγκες του τμήματος ολοένα και αυξάνονται.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Πλαστάρας σημείωσε, ότι “ανεξάρτητα

από το τι θα κάνουν άλλοι φορείς, η Ενωτική Πρωτοβουλία πάντοτε θα προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Όποιος έχει τη διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος στους κόλπους της ομάδας μας.” Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ κος Μαουσίδης τόνισε, ότι “ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων θα είναι πάντοτε κοντά στο Νοσοκομείο και το προσωπικό υγείας, που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται όλους έμπρακτα περισσότερο από ποτέ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα έχει ανάγκη τη συνδρομή μας, τόσο τώρα όσο και μετά το πέρας αυτής της φονικής πανδημίας.”

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα