Εκκλήσεις για αιμοδοσία από φορείς και Εκκλησία

11:47 7/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν σε δράσεις αιμοδοσίας, απευθύνουν εκκλησία και φορείας. Ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος ζητά από τους πολίτες να ανταποκριθούν σε σχετική πρωτοβουλία του Δήμου και να δηλώσουν συμμετοχή στο 2822340200. «Τα έργα είναι εκείνα που κρίνουν όλους μας και όχι τα λόγια μας. Σας καλώ λοιπόν και σας παρακαλώ έμπρακτα να δείξουμε την αγάπη μας, το εν- διαφέρον μας και την στήριξη μας σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας», σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο Μητροπολίτης.
Αντίστοιχο

κάλεσμα και από τον Σύλλογο Γυναικών νομού Χανίων, ο οποίος καλεί νέους και παλιούς αιμοδότες να προσέλθουν την Τετάρτη 8/4/2020 στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” 9πμ-4μμ και να δώσουν αίμα. «Είναι ανάγκη να αυξήσουμε τον αριθμό εθελοντών αιμοδοτών. Ο αιμοδότης προσφέρει λίγο από το αίμα του και λίγο από το χρόνο του. Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των ασθενών προσφέροντας ανακούφιση στην αγωνία των ίδιων και των οικογενειών τους», σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο Σύλλογος.
Σε συμμετοχή στην αιμοδοσία της Τετάρτης στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” καλεί και ο Σύλλογος Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης. «Αποφασίζουμε να συμβάλουμε οργανωμένα, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία μαζί με σωματεία του νομού. Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που μπορεί να δώσει αίμα, να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα