Εικόνες από τους βράχους που «ξεκόλλησαν» στα Αμπελάκια

12:45 18/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι το συνεργείο με τους χειριστές, το τρυπάνι και την τσάπα είχε καταφέρει να απομακρύνει από το δρόμο τα τεράστια κομμάτια βράχου που κατρακύλησαν από την πλαγιά μέσα στη νύχτα, στα Αμπελάκια Λάρισας.

Οι βράχοι «έκλεισαν» τον αγροτικό δρόμο στη ν.δ πλευρά της κοινότητας

Αφού πρώτα έσπασαν με το τρυπάνι τους βράχους, τους φόρτωσαν και τους απομάκρυναν από δύο σήμεια. Τα βράχια ξεκόλλησαν και άρχισαν να πέφτουν με ορμή στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στη νοτιοδυτική πλευρά της Κοινότητας, ευτυχώς έξω από το χώριο αλλά πολύ κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι

βράχοι έκλεισαν το πρώτο αγροτικό δρόμο που «συνάντησαν», στη συνέχεια ένα μέρος αυτών κύλησαν ακόμη παράκατω κλείνοντας τον απο κάτω αγροτικό δρόμο, ένω δυο μικρότερα κομμάτια προσγειώθηκαν λίγα μέτρα ακόμη πιο κάτω σε σταθμευμένα ΙΧ.

Οι κάτοικοι στα Αμπελάκια ανησυχούν και για νέες κατολισθήσεις

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής ανησυχούν και για νέες κατολισθήσεις στην συγκεκριμένη πλαγιά και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Κώστας Κολλάτος, δήμαρχος Τεμπών, πολύ σύντομα θα γίνουν συγκεκριμένες εργασίες στο σημείο για την αποτροπή κατολίσθησεων.

Στις 12 το μεσημέρι συνεργείο απομάκρυνε όλα τα βράχια
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εικόνες, Αμπελάκια,eikones, abelakia