Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 12 Σεπτέμβρη 2018

11:01 12/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κυβέρνηση
Αλέξης Τσίπρας: « Καταργήσαμε την υποχρεωτικότητα της Σαρία στη Θράκη»

Ως ένα από τα μέτρα που συνιστούν τον εκσυγχρονισμό της χώρας κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του κατέταξε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεταρρύθμιση για τη Σαρία στη Θράκη, κατά την χθεσινή ομιλία του για το μέλλον της Ευρώπης, στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Στρασβούργο.

Ο Αλέξης Τσίπρας

αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δεν είχαν γίνει για πολλά χρόνια σημειώνοντας πως, “καταργήσαμε την υποχρεωτική προσφυγή στη Σαρία για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης” μιλώντας στην έδρα της Ευρωβουλής αλλά και λίγα μέτρα μακριά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου η Σαρία έχει αποτελέσει συχνά, αντικείμενο προσφυγών».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε «ολοκληρώνουμε την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Επιπλέον, σε μια Ευρώπη που θεριεύει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία, η Ελλάδα έκανε ότι περισσότερο μπορούσε για να διαχειριστεί τις τεράστιες προσφυγικές ροές με όρους ανθρωπισμού και προστασίας του διεθνούς δικαίου».

Πρωτογενής Τομέας
Σ. Αραχωβίτης: «Ενίσχυση εισοδήματος παραγωγών, σύνδεση πρωτογενούς τομέα και τουρισμού»

Από την 1-01-2019 θα τεθεί σε ισχύ η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών από το 20% στο 13% για τους Αγρότες, ενώ απλώνεται και ανώτερα στρώματα το δίχτυ προστασίας των Αγροτών.
Παράλληλα από την 1-01-2019 θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος για Αγρότες που έχουν προχωρήσει σε συνεργατικά σχήματα, ΚΟΙΝΣΕΠ και ανενεργές επιχειρήσεις.

Αυτό τόνισε στην αποκλειστική συνέντευξη στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για καθετοποίηση της παραγωγής, τυποποίησης- μεταποίησης και στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις για Συνεργατικά Αγροτικά Σχήματα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για προστιθέμενη αξία στα τοπικά προϊόντα, κυρίως στο Ελαιόλαδο, στο Γιαούρτι , ως προϊόν ΠΓΕ, σύνδεση με τον Τουρισμό, προβολή πετυχημένων πρακτικών στο κομμάτι αυτό, με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος του Έλληνα παραγωγού.

Σ. Αραχωβίτης: «Συζητάμε για την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ»

Σε ότι αφορά τον ΕΛΓΑ, τόνισε πως συζητείται στην κυβέρνηση για αναθεώρηση του κανονισμού για τον οργανισμό οποίος θα πρέπει να μείνει δημόσιος με Αλληλεγγύη, με πιο σύγχρονη οργάνωση και που μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τους Αλιείς.

Για τους Κτηνοτρόφους ο κ. Αραχωβίτης υπογράμμισε πως η Ποιμενική Ορεινή Κτηνοτροφία και η Κτηνοτροφία Μειονεκτικών περιοχών είναι στους πρώτους στόχους της κυβέρνησης για στήριξη, προκειμένου να κρατηθεί ο πληθυσμός στις εκεί περιοχές.

Τέλος δήλωσε πως με το επιτελείο του ΥΠΑΑΤ σκοπεύει να επισκεφθεί όλη την Ελληνική Επικράτεια και για να ακούσει τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, αλλά κυρίως για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα.

Κόμματα
Κλιμάκιο της ΝΔ στην Ξάνθη με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γεωργιάδη Σπυρίδωνα-Άδωνη

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, καλεί τους φίλους και τα μέλη της να παραστούν στην ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα την Τετάρτη, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στις 19.30 με ομιλητές, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γεωργιάδη Σπυρίδωνα-Άδωνη, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο.

Την ίδια μέρα το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς του τόπου μας, ενώ θα επισκεφθεί κι εξωστρεφείς παραγωγικές μονάδες καινοτομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Αντιπροέδρου της ΝΔ στην Ξάνθη έχει ως εξής:
10.30: Επίσκεψη στο Δ’ ΣΣ
11.10: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης.
11.45: Επίσκεψη στο εργαστήρι του Κοιν.Σ.Επ. Γενισέας στη Συδινή.
12.20: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τοπείρου στο Δημαρχείο Τοπείρου.
12.50: Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΒΑΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ στο Άβατο.
13.30: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης στη Μητρόπολη Ξάνθης.
18.00: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.
18.30: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο Επιμελητήριο Ξάνθης.
19.00: Συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Ξάνθης.
19.30: Κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Στόχος μας είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το προοδευτικό ανάχωμα στο ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό της ΝΔ είναι το Κίνημα Αλλαγής

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης Άγγελος Τόλκας, βρεθήκαν χθες το βραδύ στην Ξάνθη και μίλησαν στην ανοιχτή Νομαρχιακή Συγκέντρωση – Πολιτική Εκδήλωση στην Ξάνθη, στις 8:00 μμ στο Ξενοδοχείο Elisso.

O Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την ομιλία του ,σημείωσε ότι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης σηματοδότησε και επίσημα πλέον την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οπού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επενδύουν στην πολώση και στη διχαστική πολιτική ,με σκοπό να διαμορφωθεί ένα πλασματικό δίπολο, που θα αυξήσει τα εκλογικά τους ποσοστά .

Ο πρώτος στόχος των επόμενων εκλογών για το ΚΙΝΑΛ ,είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ , το προοδευτικό ανάχωμα στο ανερχόμενο δεξιό ρεβανσισμό περνάει από το Κίνημα Αλλαγής και αυτό είναι το δεύτερο διακύβευμα των εθνικών εκλογών .Μ ε αυτούς τους δυο στόχους παρουσιάσαμε, ένα εξειδικευμένο προγραμματικό πλαίσιο στην ΔΕΘ ,το σχέδιο `ΕΛΛΑΔΑ` για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και που θα οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου .Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω εξειδίκευση του προγράμματος μας στην διαδικασία ανοιχτού διαλόγου που εγκαινιάσαμε με την κοινωνία.

Ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας ,από την πλευρά του σημείωσε ότι έχουν ξεκινήσει η διαδικασίες για της ερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019 για υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες.

Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να υπάρχουν υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλες της πρωτεύουσες τον νομών ,έτσι ώστε ο χώρος αυτός με το πολίτικο πρόσταγμα που έχουμε βάλει και θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα να μπορέσει να έχει έκφραση να απαντήσει σε κρίσιμα ζητήματα διάλυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης που έρχονται μέσω της απλής αναλογικής που οδηγεί σε πλήρη αποδιοργάνωση την τοπική αυτοδιοίκησης και έχουμε ευθήνη για να το κάνουμε αυτό γιατί είμαστε ο πολίτικος χώρος που έχει στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια .Ο στόχος μας ,είναι στους δήμους και περιφέρειες να υπάρξουν ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ ,και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε αυτή την κατεύθυνση .Σύντομα θα κάνουμε τις επιλογές μας και πολύ σύντομα στο τέλος των διεργασιών επιλογής υποψήφιων θα ανακοινωθούν και τα ονόματα υποψήφιων Περιφερειαρχών και Δημαρχών του ΚΙΝΑΛ.

Κλείνοντας ο υπεύθυνος του τομέα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Άγγελος Τόλκας ,για την στήριξη δυο ενεργών Περιφερειαρχών από τον ΣΥΡΙΖΑ ,σημείωσε σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει καμιά συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επρόκειτο με για σφετερισμό των στελεχών του ΚΙΝΑΛ

Κτηνιατρική-Δημόσια Υγεία
Μέτρα για την Αφρικανική πανώλη


Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΘ, με αφορμή την εμφάνιση κρούσματος Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων(ΑΠΧ), στη Βουλγαρία, ενημερώνει πως είναι ένα ιογενές νόσημα μεγάλης μεταδοτικότητας που προσβάλει τους χοίρους και τους αγριόχοιρους.
Έχει επιβεβαιωθεί στην Κεντρική και Β.Α Ευρώπη, ενώ πρόσφατα μετατοπίστηκε στη Ρουμανία και Βουλγαρία,
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ.
Σε ότι αφορά τα μέτρα προφύλαξης των συστηματικών και οικόσιτων εκμεταλλεύσεων χοίρων:
Απαγορεύεται η σίτιση των χοίρων με υπολείμματα τροφίμων και οικιακά απορρίμματα και οι χοίροι δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Απομόνωση ασθενών και νεοεισερχόμενων ζώων
Οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να διατηρούνται καθαρές και να τοποθετηθούν σημεία απολύμανσης στις εισόδους/εξόδους της μονάδας.
Οι κυνηγοί θα πρέπει ν α ενημερώνουν άμεσα τις Αρμόδιες Κτηνιατρικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που εντοπίσουν νεκρά ζώα.

Εκπαίδευση
Το πρώτο κουδούνι για 11.310 μαθητές στο νομό Ροδόπης

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε χθες για 5660 μαθητές στην πρωτοβάθμια και 5650 μαθητές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Ροδόπης. Ο επίσημος αγιασμός για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση τελέστηκε στο 4ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής και για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 2ο γυμνάσιο Κομοτηνής. Τον επίσημο αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ενώ στο πλευρό των μαθητών ήταν η πολιτική ηγεσία του τόπου, η στρατιωτική ηγεσία και οι αστυνομικές αρχές του νομού άλλα και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Τις ευχές του έδωσε στους μαθητές ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Π. Κεραμάρης: «Το 90% των κενών στην Γενική Εκπαίδευση έχουν καλυφθεί στην ΑΜ-Θ»

Το 90% των κενών Εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση έχουν καλυφθεί. Ειδικά στην Α-θμια τα κενά έχουν καλυφθεί στο 97%. Για Τρίτη χρονιά συνεχόμενη οι Αναπληρωτές έχουν τοποθετηθεί εγκαίρως στις θέσεις από τις 5 Σεπτέμβρη συγκεκριμένα. Τις επόμενες μέρες θα ζητήσουμε από τους Δ/ντες των Σχολείων να μας δώσουν τα κενά όπου υπάρχουν.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ο προϊστάμενος της Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Παναγιώτης Κεραμάρης, ο οποίος πρόσθεσε επίσης πως και στην Ειδική Αγωγή και στην Τεχνική Εκπαίδευση, έχουν γίνει πολύ καλή δουλειά, δεν υπάρχουν κενά.

Στο μόνο τομέα που υπάρχει πρόβλημα κενών και μάλιστα 50% είναι η παράλληλη στήριξη, όπου εκεί έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της επίλυσης του προβλήματος από πλευράς των αρμοδίων.

Ανακοίνωση του ΔΣ της ΟΛΜΕ σχετικά με έγγραφο του Υπουργείου για τις πολυήμερες εκδρομές

Το Υπουργείο Παιδείας με πρόσφατο έγγραφό του ζητά από τα σχολεία να αποστείλουν στη Γενική Δ/νση Σπουδών σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη όλα τα στοιχεία που αφορούν τις πολυήμερες εκδρομές των πέντε τελευταίων χρόνων!
Η Ο.Λ.Μ.Ε. είναι αντίθετη στην απαίτηση αυτή του υπουργείου, είναι υπέρ της διαφάνειας και απαιτεί τη διερεύνηση κάθε συγκεκριμένης καταγγελία και ζητά την άμεση απόσυρση του εγγράφου από το ΥΠΠΕΘ.

Αυτοδιοίκηση
2,4 εκατομμύρια ευρώ από το ΠΕΠ ΑΜ-Θ για υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών

Τον β΄ δημοτικό παιδικό σταθμό Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Μέτιος με αφορμή την υπογραφή της χρηματοδότησης με το ποσό των 2.468.120 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, θέσεων σε δομές φροντίδας και φιλοξενίας για παιδιά από οικογένειες με εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας.
Η χρηματοδότηση αυτή αφορά σε θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας για βρέφη και νήπια για το σχολικό έτος 2018-2019 σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

3 προσλήψεις με 8μηνες συμβάσεις στον δήμο Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοίνωσε πως θα προσλάβει 1 ΔΕ ή ΥΕ Ηλεκτρολόγων 2 ΔΕ ή ΥΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων με 8μηνες συμβάσεις για την κάλυψη των εποχικών αναγκών του.

Υγεία
Προκήρυξη θέσης καρδιολόγου


Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Καρδιολογίας, βαθμού επιμελητή β’ για το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, αρχίζει στις 3.9.2018 ώρα 12:00 και λήγει στις 21.9.2018 ώρα 23:59.

Σύλλογοι
Ποδηλατοδρομία για ευαισθητοποίηση σε θέματα αιμοδοσίας στον Δήμο Ξάνθης


Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας διοργανώνει ποδηλατοδρομία1200 χιλιομέτρων με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αιμοδοσίας, η οποία ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη και αφού διασχίσει 40 πόλεις της χώρας μας θα καταλήξει στην Αθήνα.
Στην Ξάνθη η πομπή έφτασε χθες στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου διεξήχθησαν δρώμενα με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αιμοδοσίας. Παράλληλα, την ίδια ημέρα το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης διοργανωσε εθελοντική αιμοδοσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου .

Πολιτισμός
Μαθήματα Θεάτρου από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία τού Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας, ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2018-2019.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα τμήματα θα πρέπει να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση των τμημάτων στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής:
Α) Για το Παιδικό τμήμα, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ
Β) Για το Εφηβικό τμήμα, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ
Γ) Για το τμήμα Ενηλίκων αρχαρίων, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, από τις 8 έως τις 10 το βράδυ
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

Aστυνομικό Δελτίο
Συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με έναν άγνωστο δράστη, προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το όχημα και το χρηματικό ποσό των 930 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Αθλητική Ενημέρωση
Σκακιστικό Τουρνουά Rapid στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης

Ο Σ.Ο.Ξ. διοργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο 08/09/2018 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, μπροστά από το δημαρχείο, το 3ο Σκακιστικό Τουρνουά Rapid στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς Πόλης.
Στο τουρνουά, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι που έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία, συμμετείχαν 52 σκακιστές και σκακίστριες όλων των ηλικιών κυρίως από την Ξάνθη αλλά και την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και άλλες περιοχές, οι οποίοι συνδύασαν την παραμονή και την διασκέδασή τους στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης με το αγαπημένο τους άθλημα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο 16χρονος Γεωργιάδης Νικόλαος από την Ξάνθη με το απόλυτο 5/5!.Δεύτερη νικήτρια και πρώτη γυναίκα η 15χρονη Μιχαηλίδου Μαγδαληνή από την Καβάλα με 4,5/5 και τρίτος νικητής ο Κερασίδης Σταμάτιος από την Ξάνθη με 4/5!
Τις απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Παρτσαλίδου!

www.ert.gr

Keywords
ειδήσεις, ΕΡΤ, αλέξης τσίπρας, το φως, ειδη ζωων, υπουργείο παιδείας, τσιπρας, αθηνα, ελλαδα, ισχύ, ΔΕΘ, φως, πγε, ελγα, υπαατ, ξανθη, συριζα, θεσσαλονικη, εκλογες, ψηφοδελτια, αμθ, εμφάνιση, ειδη, ζωων, σχολεια, ολμε, ηλεκτρονική, αποσυρση, πεπ, moh, gov, αλεξανδρουπολη, δηπεθε, συλληψεις, rapid, κομοτηνη, καβαλα, ert, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, αποσυρση αυτοκινητων 2011, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, αξια, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, σταυρος δημας, νεα κυβερνηση, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, σχεδιο αθηνα, αστυνομικο τμημα, κοινωνια, αλέξης τσίπρας, rapid, πγε, αναπληρωτες, ηλεκτρονική, αιμοδοσια, βουλγαρια, γυναικα, δουλεια, εδρα, ελγα, ευχες, ζωα, ηγεσια, ηττα, θρακη, ολμε, ονοματα, πλαισιο, προγραμμα, ρατσισμος, ρουμανια, υπουργείο παιδείας, φως, ωρα, αγωγη, ελαιολαδο, αλληλεγγυη, αμθ, αφορμη, βραδυ, γινει, γιαουρτι, δευτερο, δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δεσποινα, δευτεροβαθμια, διαστημα, διευθυνση, δημος, δηπεθε, διχτυ, δρωμενα, εγγραφο, εθελοντικη αιμοδοσια, αιθουσα, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκπαιδευση, εκφραση, εμφάνιση, επιτυχια, ερχονται, ετος, ευρωπη, ζητα, ζωων, ειδη ζωων, ιδια, υπηρεσιες, ομιλια, κυβερνηση, μακρια, μειωση, μορφη, μπορειτε, νηπια, ξενοδοχειο, οχημα, παιδια, πεπ, περιφερειακο, υπογραφη, προβληματα, προσληψεις, κτηνοτροφια, ροες, σαββατο, συγκεκριμενα, συντομα, συγκεντρωση, σιτιση, σχεδιο, σχηματα, σχολειο, τμημα, το διχτυ, το φως, τριτη, υπαατ, ισχύ, χρηστος, αγνωστο, ειδη, εκδρομες, εμφαση, εθνικο, φουαγιε, gov.gr, gov, ιδιαιτερα, υπουργειο, κομματι, μεινει, moh, μπροστα, νοσοκομειο, πληροφοριες, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα