Ειδήσεις από την ΕΡΤ Τρίπολης

12:26 2/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινούν σήμερα οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΒΟΠΕ

Αρχίζει σήμερα το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων και των διαβουλεύσεων της ΑΝΒΟΠΕ για το τοπικό πρόγραμμα Leader Βόρειας Πελοποννήσου.

Απόψε θα γίνει η πρώτη συνάντηση στο Κιάτοστις 8.00 το βράδυ, αύριο Τετάρτη στο Λουτράκι και την Πέμπτη στο Δήμο Βέλου –Βόχας.
Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η συνάντηση στο Ξυλόκαστρο και την Δευτέρα στην Κόρινθο. Στην Τρίπολη συνάντηση θα γίνει στις 10 Αυγούστου και την ίδια μέρα θα γίνει και στη Μεγαλόποολη.
Ο κύκλος των συναντήσεων θα κλείσει στις 11 Αυγούστου στο Δήμο Αργους

Μυκηνών.

Μουσική εκδήλωση στα Κλωνατζίδικα

Μουσική εκδήλωση από το συγκρότημα «Μουσαγιέτες» με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων γνωστών και αγαπημένων διοργανώνει αύριο Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ στα Κλωνατζίδικα το Σωματείο Συνταξιούχων ελεύθερων επαγγελματιών ΟΑΕΕ Αρκαδίας.

Παραδίδεται τμήμα της Ολύμπιας Οδού από την Αρ. Κόρινθο μέχρι το Κιάτο

Τα πρώτα 20 χιλιόμετρα της Ολυμπίας Οδού, από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι το Κιάτο, θα δοθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Αμεσα θα δοθεί στην κυκλοφορία και η διπλή σήραγγα του Δερβενίου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το σύνολο της Ολυμπίας Οδού, μήκους 201,5 χιλιομέτρων από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι την Πάτρα, θα παραδοθεί το Μάρτιο του 2017 και με όλες του τις λεπτομέρειες, σε πλήρη ανάπτυξη, δηλαδή, τον Αύγουστο του 2017.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα