Ειδική Επιτροπή για τις συνέπειες του «μαύρου» στην ΕΡΤ (video)

13:00 16/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκροτείται και αναλαμβάνει δράση η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, μετά τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης,των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

[iframe src=»

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής, η οποία έχει ως αποστολή να ελέγξει τις συνέπειες του «μαύρου» στη δημόσια τηλεόραση και την οικονομική ζημιά στο Δημόσιο, αναμένεται να τεθούν τα οικονομικά στοιχεία της

ειδικής διαχείρισης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και των θυγατρικών της που καταργήθηκαν το 2013.

Ανάμεσα στα μέλη της Επιτροπής η Σοφία Διαμαντοπούλου, Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και ορκωτοί λογιστές. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τονίζει ότι με τον τρόπο αυτό η «κυβέρνηση κλείνει μία ακόμη πληγή του “μαύρου” που επέβαλαν στην ΕΡΤ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Μετά την επιστροφή της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στη δημόσια τηλεόραση, την αυτόνομη εκπομπή του σήματός της και τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της, αποκαθίστανται τα δικαιώματα των εργαζομένων και προστατεύονται τα συμφέροντά της. Οι Έλληνες αγκάλιασαν την ΕΡΤ. Η προσπάθεια για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, συνεχίζεται» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα