Εγκρίθηκε ο κανονισμός αθλητικών χώρων στο δήμο Τρικάλων

20:38 20/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Τρικκαίων. Καταψήφισαν τον κανονισμό όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η κάθε μία με τα δικά της επιχειρήματα.

Παρόντες στη συνεδρίαση εκπρόσωποι ερασιτεχνικών κυρίως σωματείων. Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεών τους οι ελλιπείς υποδομές από την πλευρά του δήμου και κυρίως η κακή κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η λογική τους σε γενικές γραμμές αφορούσε στο να πληρώνουν οι ίδιοι στο δήμο για τη χρήση των αθλητικών

χώρων, ο δήμος όμως από την πλευρά του οφείλει να συντηρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να δίνει στοιχειώδεις παροχές (θέρμανση, καθαριότητα, κ.λπ.).

Τις αντιρρήσεις του επί του νέου κανονισμού εξήγησε σήμερα στο δίκτυο ΕΡΤ Θεσσαλίας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Καΐκης. Επεσήμανε ότι όλοι οι αθλητικοί χώροι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου θα πρέπει να παρέχονται δωρεάν στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και σε νέους ανθρώπους γενικά που επιθυμούν να αθληθούν, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής των δήμων, ως φορείς της κοντινότερης εξουσίας στον πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα