Εγκριση για όλα τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ στη Χίο

15:06 13/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας όλα τα εναπομείναντα υπό έγκριση ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ της Χίου (και συγκεκριμένα σε 1ο ΕΠΑΛ Χίου και Εσπερινό ΕΠΑΛ Χίου) για το σχολικό έτος 2020-2021.


Τη σχετική ενημέρωση κάνει

για το θέμα η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ στη Χίο, παραπέμποντας στην με Αρ. Πρωτ.: 105339/Y2 της 12-08-2020 απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Βασίλειου Διγαλάκη με τίτλο ‘’Έγκριση, κατ’εξαίρεση για το σχολικό έτος 2020-2021, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑ.Λ.

“Δεν θα ξαναζήσουμε ως εκπαιδευτικοί τις καταλήψεις και την αβεβαιότητα για την έγκριση των ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ του νησιού μας, κάτι που γινόταν κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια, και, κυρίως, επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών. Αυτό είναι άλλο ένα απτό δείγμα της διαφορετικότητας ως προς την ευαισθησία για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων των ακριτικών μας νησιών (Χίος, Οινούσσες και Ψαρά) από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Προσδοκούμε ότι θ’ ακολουθήσουν κι άλλα στο εγγύς μέλλον”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Καθηγητών Χίου & Συνεργαζόμενοι.

The post Εγκριση για όλα τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ στη Χίο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα