«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Τάσος Σαββίδης

18:10 24/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Πανσερραϊκού και του Σερραϊκού ποδοσφαίρου η απώλεια του Τάσου Σαββίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού έφυγε σήμερα από τη ζωή, τρεις μέρες πριν από τα 57α γενέθλιά του, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Τάσος Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1964 στο Χείμαρρο Σερρών, φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού από το 1982 έως το 1988 έχοντας 29 συμμετοχές κι ένα γκολ, ενώ διετέλεσε πριν

από λίγα χρόνια προπονητής στην ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο Τάσος Σαββίδης, αδελφός του πρώην διεθνή άσου του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Ηλία Σαββίδη, διακρινόταν για το ήθος του ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν γενικός αρχηγός στην «Σέρρες 1800».

Για την απόφαση του να σταματήσει την προπονητική ο Τάσος Σαββίδης είχε πει  σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών στις 12 Αυγούστου 2018: «Σκέφτομαι να μην ασχοληθώ άλλο, να σταματήσω για πάντα την προπονητική, έχω κάτι δικά μου προσωπικά και πιστεύω ότι είχα να δώσω το έδωσα, ότι ήταν να πάρω το πήρα και από εκεί και πέρα θα είναι φθορά για τον εαυτό μου. Θα κάθομαι στην κερκίδα και θα παρακολουθώ τον Πανσερραϊκό κι εύχομαι και η ομάδα και τα παιδιά να πάνε καλά».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα