«Έχασε τη φωνή του» ο Μπόνο κατά τη διάρκεια συναυλίας των U2 στο Βερολίνο

16:08 2/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Να διακόψει συναυλία του που ήταν σε εξέλιξη αναγκάστηκε το συγκρότημα των U2, έπειτα από λίγα μόνο τραγούδια, μπροστά σε χιλιάδες θεατές το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο, γιατί ο τραγουδιστής του Μπόνο είχε απώλεια της φωνής του.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Μπόνο ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά μετά μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια της φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα

του.

Ήταν η δεύτερη και τελευταία συναυλία που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Ήδη από τα πρώτα τραγούδια, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Αρκετές φορές, και κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, ο 58χρονος Ιρλανδός διέκοψε. Στο τέλος, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει. «Εχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε ο Μπόνο από τη σκηνή του Mercedes-Benz Arena.

Πηγές: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα