Δυτική Μακεδονία: Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

09:29 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συλλαλητήρια για το «δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή» διοργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και στη Δυτική Μακεδονία.

«Στις περίφημες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, δυναμώνουν ξανά οι εκβιασμοί και οι απειλές, βάζοντας τους εργαζόμενους να επιλέξουν ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη και να μπουν στη μέση των Συμπληγάδων, της δήθεν «καλής» Ε.Ε. και του «ανάλγητου» ΔΝΤ», αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ,

το οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση και τα κόμματα, που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, αλλά και τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, ότι έχουν έρθει σε «συμβιβασμό» με τους Επιχειρηματικούς Ομίλους για την «αποδοχή της βαρβαρότητας».

Τα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης και στις 6 το απόγευμα στον Πεζόδρομο της Θεοδώρου Ζιάκα, στα Γρεβενά.

Συγκέντρωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνει το ΠΑΜΕ, σήμερα στις 6 το απόγευμα και στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα