Δυτική Μακεδονία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Α΄και Β΄ θμιας Εκπαίδευσης σήμερα Τρίτη

09:26 10/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά θα παραμείνουν για δεύτερη μέρα σήμερα Τρίτη τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις των Δημάρχων ανά περιοχή.

Ασθενής είναι η χιονόπτωση σε όλη την Δυτική Μακεδονία η οποία ξεκίνησε από χθες αργά την νύχτα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα, με την κίνηση να διεξάγεται στο εθνικό και ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί καθώς υπάρχουν

σημεία παγίδες από ανεμοσούρια και πάγο.

Η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό που διατρέχει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται κανονικά.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση

Στο Νομό Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλο μέρος του διεξάγεται κανονικά, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 15ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων, από το 32ο χλμ. έως το 52ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ελασσόνας – Δεσκάτης -Καλαμπάκας, από το 4ο χλμ. έως το 8ο χλμ. της επαρχιακής οδού Δεσκάτης – Καρπερού, από το 25ο χλμ. έως το 54ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 25ο χλμ. έως το 45ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Βασιλίτσας, από το 25ο χλμ. έως το 43ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Περιβολίου και από το 20ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κηπουρείου – Ιωαννίνων (μέσω Μηλιάς Μετσόβου) έως τα όρια με την Π.Ε. Ιωαννίνων. Στο Νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), όπου απαιτούνται αλυσίδες. Καθώς επίσης στην επαρχιακή οδό Καστοριάς Αμυνταίου και Καστοριάς Νεστορίου.

Στο Νομό Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα, διεξάγεται κανονικά, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά. Στο Νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα