Δυτική Μακεδονία: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

09:04 9/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 5:30 το απόγευμα . στην Αίθουσα «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» στην Κοζάνη.

Γρεβενά: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Θεματικές ενότητες

για κάθε ηλικία θα περιλαμβάνουν φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών, οι οποίες ξεκινούν σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 από τις 18:00- 21:00 παιδικό θέαμα με διασκεδαστές, ζωγραφική προσώπου, θεατρική παράσταση, μαγικά και ξωτικά. Η εκδήλωση θα γίνει γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική πλατεία Γρεβενών, το οποίο θα φωταγωγηθεί στις 8 το βράδυ, με τη συνοδεία της χορωδίας «Λίγεια». Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα συγκεντρώνει παιχνίδια, καινούργια ή χρησιμοποιημένα στο χώρο του Δημαρχείου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Κοζάνη: Εκδήλωση « Το χαμόγελο του παιδιού»

Την Κυριακή 11/12/2016 στις 10.00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από την ομάδα Εθελοντριών του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού». Τα παιδιά θα μπορούν να εκφραστούν στις δημιουργικές γωνιές κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια. Στο χώρο θα λειτουργεί παράλληλα φιλανθρωπικό μπαζάρ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού»

Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί διαδραστικό παιχνίδι από το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης « Μορμόλης» και τις Κοζανίτισσες μαμάδες» με τίτλο « Δεν παίζουμε με τα δικαιώματα των παιδιών».

Βόιο: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Βοϊου. Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Εράτυρας στις 7 το απόγευμα. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίας Παρασκευής Γαλατινής στις 7 το απόγευμα. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία Μουριάς Τσοτυλίου στις 7 το απόγευμα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Λόντζια στον Πεντάλοφο στις 7 το απόγευμα.

Καστοριά: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η καθιερωμένη εκδήλωση «Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας στην πόλη της Καστοριάς. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία «Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων» και ο Σύλλογος «Ομόνοια», σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν, ο Μουσικοφιλολογικός σύλλογος «Αρμονία», ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθ. Χριστόπουλος» και ο όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης «Μύηση».

ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

Σέρβια- Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη, στο Βελβεντό, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 7 το απόγευμα παρουσιάζει γιορτινή συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου με τραγούδια του κόσμου, Χριστουγεννιάτικα και μη.

Keywords
Τυχαία Θέματα