«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ2

04:35 9/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 37ο και 38ο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν

μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 37ο: «Σημάδια»

Ο Μιγκέλ έχει έναν άγριο καβγά με τον Χοακίν με αφορμή τη Σίλια, στην προσπάθειά του να την υπερασπιστεί. Αυτό όμως θα έχει τρομερές συνέπειες τόσο για τη Σίλια όσο και για τον Μιγκέλ, αφού ο Χοακίν δεν ανέχεται αυτή την ταπείνωση. Ένας άλλος καβγάς ξεσπάει μεταξύ του Ροδόλφο και του Κριστόμπαλ, εξαιτίας της Βικτόρια. Ο Κριστόμπαλ κατηγορεί τον αδελφό του για την ανέντιμη στάση του απέναντι στην Μπιάνκα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν εξαιτίας ενός ατυχήματος η Μπιάνκα συναντάει τη Βικτόρια, προκαλώντας έτσι απόγνωση στον Ροδόλφο.
Στο εργοστάσιο ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την ταυτότητα του προσώπου που μεταφέρει πληροφορίες στο Δον Ρικάρντο για όσα συμβαίνουν στην επιχείρηση.
Από την άλλη πλευρά, ένας απρόσμενος θάνατος στο Αμπιγκού θα ματαιώσει οριστικά τις εμφανίσεις της Μπέλα Μαργαρίτα, προς μεγάλη απογοήτευση της Φραντζέσκα.
Την ίδια στιγμή, η Ελίσα θα βρει μια αναπάντεχη σύμμαχο στα σχέδιά της να κατακτήσει τον Σαλβαδόρ, ενώ η θεία Αντολφίνα με αφορμή την επικείμενη γιορτή της Ελίσα, προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις των αδελφών με τον Δον Ρικάρντο.

Επεισόδιο 38ο: «Εκβιασμός»

Οι αδελφές Σίλβα δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τον εκβιασμό που απειλεί το εργοστάσιο: ή να πληρώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ή ο Δον Ρικάρντο να μάθει το μυστικό που με τόσο κόπο κατάφεραν να κρατήσουν καλά κρυμμένο τόσο καιρό. Η καλή πρόθεση του Κριστόμπαλ να τις βοηθήσει σκοντάφτει πάλι σε απροσδόκητα εμπόδια. Η Σίλια θέλει να καταθέσει υπέρ του Μιγκέλ, για να τον βγάλει από τη φυλακή. Όμως η θεία Αντολφίνα της το απαγορεύει, καθώς θέλει να διαφυλάξει την κοινωνική φήμη της οικογένειας. Οι προσπάθειες του Σαλβαδόρ να γοητεύσει την Ντιάνα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες και εκείνη υποχρεώνεται να του δώσει ένα μάθημα.
Η Αντέλα προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με την Καρολίνα, όταν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από έναν φίλο από το παρελθόν. Η πρόσληψη του νέου πιανίστα στο Αμπιγκού αποδεικνύεται εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες, εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)
Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε
Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
ετ2 παρασκευη στις 7 μμ, εξι αδελφες ισπανικη σειρα τελευταιο επεισοδιο
Τυχαία Θέματα