Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικό Δελτίο

11:29 4/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη:  Συλλήψεις   για ναρκωτικά

 

 

Στην σύλληψη  ενός  30χρονου  και ενός  35χρονου, για παράβαση της  νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών,  προχώρησε η  Αστυνομία   τις  προηγούμενες   ημέρες, στην περιοχή της  Κοζάνης.

Ειδικότερα, το βράδυ  της περασμένης Πέμπτης, συνελήφθη  σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών

του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα δισκίο χάπι, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή του οποίου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ  η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί   στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σε  μία άλλη   υπόθεση για ναρκωτικά, συνελήφθη το  πρωί  της  περασμένης  Παρασκευής  1 Μαϊου, ένας  35χρονος στην Κοζάνη,  από  αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης .

Μετά  από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, βρέθηκε εντός του οχήματος μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση  αυτή ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ  ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

 

 

 

Γρεβενά: Συλλήψεις για ναρκωτικά 

 

Συλλήψεις  δύο ατόμων,  23 και 20 ετών αντίστοιχα,  για ναρκωτικά , είχαμε χθες  το πρωί, σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του 23χρονου, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη,  βάρους 57,7 γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης, ενώ οι δύο νεαροί συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης 

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα