Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικές ειδήσεις

09:15 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: Πυρκαγιά σε ταβέρνα ξενοδοχείου στην Τ.Κ. Κρανιάς του Δ. Γρεβενών»

Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί στην ταβέρνα του ξενοδοχείου ΄΄Pindos Resort΄΄ στην Τ.Κ Κρανιάς του Δήμου Γρεβενών. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών με 7 πυροσβέστες. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η ταβέρνα του ξενοδοχείου. Προανάκριση διενεργείτε από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Γρεβενών.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε

κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Κοζάνης

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 64χρονου υπηκόου Περού. Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 64χρονος εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό στην είσοδο τραπεζικού καταστήματος στην Κοζάνη, κατάφερε να αφαιρέσει από 85χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων είκοσι ευρώ (820€) και ένα (1) βιβλιάριο καταθέσεων. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και άλλο άτομο το οποίο κατά την τέλεση της πράξης παρέμεινε εξωτερικά της εισόδου του υποκαταστήματος, επιτηρώντας το χώρο. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθεί και ο έτερος δράστης, ενώ όπως προέκυψε ο 64χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες πράξεις. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Άμεση εξιχνίαση κλοπής στην Κοζάνη

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Κοζάνης και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο (2) ημεδαπών, ενός 62χρονου άνδρα και μιας 53χρονης γυναίκας. Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα δυο άτομα από κοινού με δύο ακόμη άτομα, αφού εισήλθαν σε αποθήκη τροφίμων, ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Κοζάνης κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να του αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των χιλίων τετρακοσίων ευρώ (1.400€). Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι έτεροι δράστες. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα