Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικά

11:05 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης –Γρεβενών. Δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος, συγκρούστηκε με ρυμουλκούμενη καρότσα τρακτέρ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης Γρεβενών.

Γρεβενά: Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Τρεις Έλληνες, για απόπειρα κλοπής,

συνέλαβαν σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών. Συγκεκριμένα, οι συληφθέντες με το πρόσχημα της πώλησης ειδών κλινοστρωμνής, μπήκαν σε σπίτι 88χρονου, στην Σαρακήνα Γρεβενών και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.

Πτολεμαΐδα: Εντοπιστήκαν δενδρύλλια κάνναβης

Σαράντα δύο (42) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δεκαπέντε έως σαράντα εκατοστά, τα οποία βρισκόταν μέσα σε πλαστικά τελάρα, εντόπισαν αστυνομικοί, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Καστοριά: Σύλληψη για ρευματοκλοπή

Έναν 62χρονο Έλληνα συνέλαβαν την Παρασκευή για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος ως υπεύθυνος της επιχείρησης, είχε προβεί σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αξίας περίπου 15.000 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

The post Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικά appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα