Δύο γκολ η Δόξα, άλλα δύο… χρόνια ο Δημητρίου

22:35 19/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νικηφόρα πέρασε η Δόξα Δράμας από το Παραλίμνιο κερδίζοντας 2-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 23η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα «καθάρισε» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σαν να έπαιζε στην έδρα της με περισσότερους από 400 φίλους της να είναι στο πλευρό της, κόντρα στον Απόλλωνα που πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις. Το μόνο θετικό για τον Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι ήταν η επίσημη ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Παύλο Δημητρίου και για τα επόμενα δύο χρόνια που έγινε από τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Κεραμάρη στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. «Να ευχαριστήσω τη Δόξα Δράμας για την άψογη συμπεριφορά που είχαν οι φίλαθλοι της. Στη συνέντευξη παρουσιάζομαι εγώ για να ανακοινώσω ότι τα δύο επόμενα χρόνια προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Πάυλος Δημητρίου» είπε ο Δημήτρης Κεραμάρης.

Κατάληψη από Δραμινούς στο γήπεδο του Παραλιμνίου

Τα γκολ:

19ο Σέντρα από αριστερά του Δουκάκη, ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ Ντε Σόουζα πήδηξε πιο ψηλά από τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηγιαννάκη ανοίγοντας το σκορ(15ο γκολ για τον Ιγκορ).

42ο Εκτέλεση φάουλ από αριστερά από τον Μαρκόπουλο, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Θανάσης Πινδώνης με κεφαλιά έκανε το 0-2 για την Δόξα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ: (Παύλος Δημητρίου) Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης (58ο Μεντής), Τριανταφύλλου, Λιάρας (58ο Τσαμαχασβίλι), Δέντσας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Ρούμπος.

Στον πάγκο: Ανθουλάκης, Τοτολίδης, Φιλέντας, Σελαλματζίδης και Καρακούτης.

Σε τροχιά ανόδου η Δόξα Δράμας

ΔΟΞΑ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Παπαζούδης, Λαδάκης, Δουκάκης, Πινδώνης, Μαρκόπουλος (78’ Μαρτσάκης), Ιγκόρ (75’ Παβίσεβιτς), Παπαζαχαρίας, Παναγιωτούδης.

Στον πάγκο: Παγκάκης, Μκρτσίαν, Τόσκας, Κωστόπουλος και Ιότι.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας)

Φωτογραφίες: Αντώνης Μάντζιος

Οι αρχηγοί Μερεσιώτης και Πινδώνης με τους διαιτητές του αγώνα

Αποτελέσματα 1ου ομίλου-23η Αγωνιστική

ΑΟ Καρδίας – Νέστος Χρυσούπολης 1-0(20ο Ξανθόπουλος)

Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας 0-2(18ο Ιγκόρ, 42ο Πινδώνης)

Καμπανιακός – ΦΑΣ Νάουσα 0-1(30ο Κωτσόπουλος)

Εορδαϊκός – Καβάλα 0-4(23ο Λίτσκας, 25ο Τζιτζιφάκος, 28ο -78ο Μελισσόπουλος)

Δόξα Προσκυνητών – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.

Απόλλων Καλαμαριάς – Μακεδονικός Φούφα 3-1(10ο -43ο Κυβελίδης, 36ο Καλαϊτζίδης / 87΄Βλαδίκας)

Λαγκαδά – Αλμωπός Αριδαίας 1-0(74ο Αχαλινόπουλος)

Ρεπό : Ορφέας Ξάνθης

Keywords
Τυχαία Θέματα