Δράμα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε περίπτερα

20:17 28/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δύο άτομα κατέληξε η έρευνα της αστυνομίας για τρεις διαρρήξεις περιπτέρων και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας από όχημα σε χωριά της Δράμας και των Σερρών. Μια ακόμη γυναίκα κατηγορείται ως συνεργός τους επειδή τους παραχώρησε το όχημά της για την μετακίνηση τους.
Συγκεκριμένα, ειχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Δράμας, τρεις διαρρήξεις περιπτέρων και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας από όχημα, που διαπράχθηκαν στις 8-3-2017.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 31, 26 (άνδρες) και 27 (γυναίκα) ετών, για τα αδικήματα της εγκληματικής

οργάνωσης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, κατά περίπτωση.
Όπως προέκυψε οι δύο δράστες, μαζί με άλλους δυο άγνωστους συνεργούς τους στις 8-3-2017, μετέβησαν στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, όπου αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από αυτοκίνητο, τις οποίες τοποθέτησαν στο όχημα που επέβαιναν. Ακολούθως, πήγαν στα Κύρια Δράμας και την Πρώτη Σερρών, όπου διέρρηξαν τρία περίπτερα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα προϊόντα.
Και οι τρεις δράστες που εντοπίστηκαν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα