Δωρεά συσκευή απεικόνισης φλεβών υπέρυθρων στο νοσοκομείο Φλώρινας

17:37 2/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία συσκευή απεικόνισης φλεβών υπέρυθρων Veincas V800P με τροχήλατη βάση, προσέφερε δωρεάν το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χρήστος Παπούλκας, «το Γ.Ν.Φ. αναλαμβάνει την προμήθεια απαραίτητων αναλωσίμων για τη λειτουργία της συσκευής. Το δωρηθέν μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί από την Παιδιατρική Κλινική και σε περίπτωση που η εν λόγω κλινική κλείσει ή εάν δεν υπάρχει ιατρικό

ή νοσηλευτικό προσωπικό για να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό ή εάν το μηχάνημα παύει να χρησιμοποιείται να δοθεί σε άλλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ή Κλινικές σχετικές με το παιδί. Στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους το Γ.Ν.Φ. να επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού και να ενημερώνει το Σύλλογο για το συνολικό αριθμό των παιδιών που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους στην Παιδιατρική Κλινική».

Σημειώνει ακόμα ότι «στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά ενισχύει την προσπάθειά μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα