Δωρεά πλήρους τεχνολογικού εξοπλισμού στον Δήμο Τοπείρου

15:15 16/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Δήμαρχο Τοπείρου, κ. Θ. Μίχογλου επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο Ευλάλου, ο Διευθυντής της Εταιρίας «OLYMPIA GROUP», κ.Κανίδης.

Στό πλαίσιο της συνάντησης, κατά την οποία και συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν στις νέες συνθήκες Υγειονομικής κρίσης, ο Πρόεδρος της Εταιρίας αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των Δήμων, παρέδωσε δωρεά πλήρους τεχνολογικού εξοπλισμού στον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμά.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου αφού ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία

για την προσφορά της, τόνισε πως τα παραπάνω υλικά θα διατεθούν σε υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες της εποχής, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως κοινός στόχος όλων παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Info
Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia αποτελεί ένα Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με δραστηριότητα σε 10 χώρες. Με σύγχρονους μηχανισμούς εταιρικής διακυβέρνησης, πολυσχιδή παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω των εταιρειών που τον απαρτίζουν και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με πέντε εταιρίες (Public, SUNLIGHT, Westnet, SoftOne και Lamda Development).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα