Κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ για πρόσφυγες – μετανάστες με φόντο την Ευρωβουλή

15:02 16/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ σχετικά με τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς σε ομιλία του στη βουλή, αλλά και σε χθεσινές δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ δεν συνυπέγραψαν κείμενο της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

με υπογραφές ευρωβουλευτών για την εκκένωση της Μόριας.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του τονίζει: “Είναι δύσκολο βέβαια να παρακολουθήσει κάποιος τους σαλτιμπαγκισμούς ενός κόμματος που, ως κυβέρνηση, έστησε και συντηρούσε επί τέσσερα χρόνια την αθλιότητα της Μόριας, ενώ και σήμερα οι δυνάμεις του στο νησί συνεχίζουν να μιλάνε για αποσυμφόρηση μεγάλου μέρους των προσφύγων και μεταναστών και όχι για απεγκλωβισμό όλων. Αρα θεωρούν πως κάποιοι λίγοι θα πρέπει να μείνουν στο νησί και να μείνουν που; Προφανώς σε κάποια δομή.

Πιο εύκολο ίσως θα είναι να παρακολουθεί κάποιος τις κοκορομαχίες του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ με τον συνάδελφό του της Νέας Δημοκρατίας για το πιο από τα κόμματά τους «πάσχιζε» και πασχίζει» για να μείνουν λιγότεροι μετανάστες στο νησί. Θα βγάλει το ασφαλές συμπέρασμα πως το «λιγότεροι» είναι ο στόχος και των δύο και όχι η αποχώρηση όλων”.

The post Κόντρα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ για πρόσφυγες – μετανάστες με φόντο την Ευρωβουλή appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα