Διοίκηση Γηροκομείου Βόλου: «Ο κ. Ραπτόπουλος ουδεμία σχέση έχει με το Ίδρυμα»

18:05 28/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ανακοίνωση της Διοίκησης του Γηροκομείου Βόλου διευκρινίζεται ότι ο κ. Γεώργιος Ραπτόπουλος, που είναι μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων στην Τοπική Κοινότητα Βόλου, με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου, δεν είναι πλέον διευθυντής του Ιδρύματος όπως επέλεξε να παρουσιαστεί.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξλης;

«Εχθές 27 Μαρτίου 2019 η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» του Δημάρχου Αχ. Μπέου

ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν ήταν και αυτό του κ. Ραπτόπουλου Γεωργίου πρώην Διευθυντή του Γηροκομείου Βόλου, ως υποψηφίου συμβούλου στην Τοπική Κοινότητα Βόλου. Ωστόσο ο κ. Ραπτόπουλος επέλεξε να παρουσιαστεί ως νυν Διευθυντής του Γηροκομείου Βόλου.

Ενημερώνουμε ότι η σύμβαση του κ. Ραπτόπουλου Γ., με το ίδρυμα, έχει καταγγελθεί ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2019 και πλέον δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Ίδρυμα. Αυτή δε είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος, επιλέγει να αντιποιείται δημοσίως έναν τίτλο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν έχει δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί. Η παραπλανητική δε χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου τίτλου, πραγματοποιείται για προφανείς λόγους, σε βάρος όμως της αλήθειας, της φήμης και της πίστης του Ιδρύματος. »

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα