Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Δράμα: «Λύσεις χωρίς ρήξεις δεν υπάρχουν»

14:01 11/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εύκολες και άμεσες λύσεις για την κατάσταση της χώρας δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει διέξοδος, χωρίς ρήξη και ανατροπές, ανέφερε από τη Χωριστή Δράμας, την οποία επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής, ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ένα από τα μαρτυρικά χωριά της Δράμας, με δυναμικούς καπνεργατικούς αγώνες και 147 εκτελεσθέντες κατά τα αντίποινα των Βουλγάρων τον Σεπτέμβριο του 41, στο Μνημείο των οποίων, ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., κατέθεσε στεφάνι.
Ο κ.Κουτσούμπας σε ομιλία του στην Χωριστή Δράμας αναφέρθηκε στη συμβολή των κατοίκων της

περιοχής στην αντίσταση κατά των Βουλγάρων αλλά και στους καπνεργατικούς αγώνες.
Χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα για το λαό όσα λέει η κυβέρνηση για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας παρουσιάζοντας ως θετικά ορισμένα στοιχεία, όταν ο λαός καθημερινά εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της επιβίωσης.
Κάλεσε νέους, εργαζόμενους, ανέργους στη συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, που θα φέρει, όπως είπε, την εργατική τάξη στην εξουσία, θα κοινωνικοποιήσει τα συγκεντρωμένα μέσ παραγωγής, θα αποδεσμεύσει τη χώρα από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα διαγράψει μονομερώς το χρέος.
Νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας είχε συναντηθεί και με το δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιοχής.
Τελευταίος σταθμός στην τριήμερη περιοδεία του γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αν.Μακεδονία και τη Θράκη είναι σήμερα (Κυριακή) το βράδυ η Αλεξανδρούπολη, όπου στις 7.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα