«Δικαίωση Θ. Μαρκόπουλου» λέει ο Χρ. Τοψίδης της Περιφερειακής Σύνθεσης ΑΜΘ

10:26 1/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Για «δικαίωση» του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρου. Μαρκόπουλου ,με την απόφαση του ασκούντος χρέη Ελεγκτή Νομιμότητας , να παραμείνει στη θέση του, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού, «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης.

« Η απόφαση επαναφέρει την κανονικότητα στην δημοκρατική λειτουργία της Περιφέρειας και διαλύει το θέατρο εντυπώσεων που επιχειρήθηκε να στηθεί σε βάρος του κ. Μαρκόπουλου

με την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από αυτόν και τη μεταφορά τους σε έναν θεματικό Αντιπεριφερειάρχη της αρεσκείας του Περιφερειάρχη σημειώνεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε παυθεί από τα καθήκοντα του στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, από τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, καθώς ο πρώτος προσχώρησε στην παρατάξη του κ. Τοψίδη. Τότε, sthn ανακοίνωσή του ο κ. Μέτιος, μεταξύ άλλων , έλεγε, «ανακαλούνται όλες οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας, και ανατίθενται στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα