Διεθνής διαδικτυακή προβολή της υπέροχης Μήλου

10:07 9/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Μήλος, το μοναδικής ομορφιάς αυτό νησί των Κυκλάδων, είναι διάσημη για τις ποικιλόμορφες παραλίες της, το ιδιαίτερο ορεινό τοπίο και το καλό φαγητό της. Η Μήλος προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ξένα τουριστικά, διαδικτυακά μέσα κατατάσσουν το ελληνικό νησί στα 10 καλύτερα μέρη παγκοσμίως για το καλοκαίρι του 2017.

Φωτογραφία από το e-kyklades.gr

Με ειδικό αφιέρωμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό προβάλλει

τη Μήλο το αναγνωρισμένο διεθνές διαδικτυακό μέσο για ταξίδια «We blog the world». Αναφέρεται στην ιστορία του νησιού και στα αξιοθέατά του αποτελώντας, στην ουσία, ένα ύμνο στο κυκλαδίτικο προορισμό.

Έρχεται δε να προστεθεί σε αντίστοιχο δημοσίευμα του επίσης έγκυρου Conde Nast Traveller που εξυμνεί τις παραλίες την ιστορία και το φαγητό της Μήλου.

Επίσης, τις ομορφιές της Μήλου εξαίρει το Forbes στο άρθρο-πρόταση που δημοσιεύει για τα καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς το καλοκαίρι του 2017.

φωτογραφία από το weblogtheworld.com

φωτογραφία από το cntraveller.com

φωτογραφία από το forbes.comΑξίζει να δείτε στη Μήλο

Παραλίες: Παλαιοχώρι, Παπάφραγκας, Γέοντας, Φυρή Πλάκα, Τσιγκράδο, Πλάθιενα.

Στις σπηλιές των πειρατών: Κλέφτικο, Παπάφραγκας, Κάτεργο, Σαρακήνικο (ολόλευκα βράχια σε σχήματα μαγευτικά περιβάλλουν έναν κλειστό όρμο) κ.ά.

Η «μικρή Βενετία»: Κάνουμε βόλτα στο γραφικό πολύχρωμο οικισμό πάνω στο νερό, όπου βρισκόταν το λιμάνι της αρχαίας Μήλου.

Η Πλάκα και το κάστρο της. Από το κάστρο της Πλάκας απολαμβάνουμε το πιο «ρομαντικό ηλιοβασίλεμα». Η Πλάκα είναι ιδιαίτερα γραφική. Στο αρχαιολογικό μουσείο της Πλάκας συναντάμε τη θεά του έρωτα: το αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου, σε φυσικό μέγεθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα