Διαβούλευση για το πάρκο Γεωργιάδη

10:00 24/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα ο διαχειριστικός κανονισμός του Πάρκου Γεωργιάδη, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Ηρακλείου.

Στη συζήτηση που είχε ως επίκεντρο την επικείμενη βιοκλιματική αναβάθμιση του πάρκου, αποφασίστηκε η σύσταση επιστημονικής επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της διαβούλευσης. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του διαχειριστικού σχεδίου του Πάρκου αλλά και για τη συνολική διαχείριση του πρασίνου στο Ηράκλειο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μαρία Κοζυράκη, η οποία ως δασολόγος θα αναλάβει επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, η συντονίστρια ΣΟΑΠ – ΒΑΑ Ευγενία Στυλιανού, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου σε θέματα πρασίνου, Νίκος Φακουρέλης, καθώς και οι εκπρόσωποι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μ. Αβραμάκης και Μ. Δρετάκης, της Οικολογικής Παρέμβασης Ηρακλείου Γ. Βλοντάκης, Ν. Γαγγιολάκης, Μπ. Κουτρούλης, του ΓΕΩΤΕΕ Π.Κ. Π. Αρβανίτης, του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μπ. Κουτρούλης, Μ. Μπελιβάνη, Μ. Καλογεράκη , αλλά και δημότες.

Keywords
Τυχαία Θέματα