Στο ενδεχόμενο επεισοδίου αναφέρεται ο Π. Καμμένος στη Liberation – Στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΣ (video)

08:43 10/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, με συνεχείς τις προσπάθειες της ελληνικής πλευράς να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να οριστεί το συντομότερο δυνατό η δίκη τους. Στο ενδεχόμενο ενός επεισοδίου με την Άγκυρα αναφέρεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Liberation, λέγοντας ότι ο κίνδυνος αυτός είναι πολύ κοντά λόγω των συνεχόμενων και αυξανόμενων προκλήσεων της Τουρκίας και από θαλάσσης και από αέρος. Με τους γονείς των δύο στρατιωτικών αναμένεται να συναντηθεί

ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο οποίος επισκέπτεται μονάδες στην περιοχή του Έβρου. Στην Ορεστιάδα θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά». Αποκλείει το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ από τις δηλώσεις Καμμένου περί «ομηρίας» – Οι τηλεφωνικές κλήσεις (video)

Ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ότι η Αθήνα ενημερώνει τους Ευρωπαίους και το ΝΑΤΟ για τις συνεχείς παραβιάσεις των χωρικών της υδάτων και του εναέριου χώρου της από την Τουρκία, επισημαίνοντας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα