Διαλέξεις από την ΕΛΑΣ για την προστασία των ζώων

11:06 8/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα «Το Ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων. Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας» διοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στους τέσσερις νομούς του νησιού.
Ο κύκλος των διαλέξεων ολοκληρώθηκε χθες στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και όπως ανακοινώθηκε, ανάλογες πρωτοβουλίες θα γίνουν και στο μέλλον με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού και των πολιτών.
Οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από :
– Τον Αστυνομικό

Διευθυντή Νικόλαο Χρυσάκη, Α΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, οποίος ανέλυσε τα θέματα: «Η κακοποίηση των ζώων και ο κύκλος της βίας. Η αντιμετώπιση του φαινομένου από την Ελληνική Αστυνομία» και «Το νομικό status των ζώων στην ελληνική έννομη τάξη. Ισχύουσα νομοθεσία και αστυνομικές ενέργειες για την προστασία των ζώων»
– Τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σταύρο Σπαουδάκη, Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ο οποίος μίλησε σχετικά με τα θέματα «Προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα του Ν. 4039/2012» και «Αστυνομική διερεύνηση, βεβαίωση παραβάσεων και επιβολή διοικητικών προστίμων του Ν.4039/2012»
– Τον Αστυνόμο Β΄ Μανόλη Βουτυράκη από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας με θέματα εισηγήσεων «Προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις και διαδικασίες προστασίας των ζώων» και «Πρακτική εφαρμογή ποινικών και διοικητικών υποθέσεων».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα