Δ.Χαραλαμπίδου: «Παρωδία η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών» (audio)

15:08 14/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι η πολιτική της οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση, την οικονομία σε ύφεση και τη νέα γενιά στη μετανάστευση, άσκησε το στέλεχος της ΛΑΕ, επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου μιλώντας την Τρίτη 13/9 στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

Αναφερόμενη

στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών έκανε λόγο για διαδικασία «παρωδία» και «προσπάθεια χειραγώγησης» με σκοπό τη δημιουργία «νέων τζακιών που θα ελέγχουν τα ΜΜΕ» επισημαίνοντας ότι «υπεράνω όλων» σε ρόλο «μαέστρου» θα είναι ο κ. Παππάς.

Συνεχίζοντας, η κ. Χαραλαμπίδου σημείωσε:«αυτό το οποίο μου προκάλεσε οργή είναι ότι ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας ότι έκαναν προηγούμενες νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις- και κυρίως το ΠΑΣΟΚ- ενεργοποίησε, μέσα από τη συνέντευξή του, με τον πιο επίσημο τρόπο, τον κοινωνικό αυτοματισμό, βάζοντας ομάδες εργαζομένων εναντίον άλλων ομάδων εργαζομένων». «Αυτό είναι απαράδεκτο, ανήθικο και δεν έχει καμία σχέση με τα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς» πρόσθεσε.

Τέλος, ερωτηθείσα σχετικά, υπογράμμισε «ο βασικός πυρήνας του προγράμματός μας είναι ότι είμαστε το μόνο κόμμα που μιλά, με καθαρό τρόπο, για έξοδο από την ευρωζώνη και από τη μέγγενη του ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα