Δ. Πέτροβιτς: Βρέθηκε κοινή γραμμή με την παράταξη Μέτιου

13:22 14/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κοινή δήλωσή τους, εχθές το απόγευμα, ο Χρήστος Μέτιος και ο Δημήτρης Πέτροβιτς ανακοίνωσαν, τελικά, τη συμπόρευσή τους στις εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια, η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη”, αναφέρουν συγκεκριμένα στη δήλωσή τους οι δύο άνδρες,

και καταλήγουν με την πεποίθηση ότι οι ίδιοι, μαζί με τους παλαιότερους και τους νέους υποψήφιους που θα στελεχώσουν ψηφοδέλτιο της παράταξης, “αποτελούν την εγγύηση μιας μεγάλης νίκης στις επερχόμενες εκλογές».
Δ.Πέτροβιτς: «Βρέθηκε κοινή γραμμή για ένωση δυνάμεων…»
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς ανέφερε πως «βρέθηκε κοινή γραμμή για την ένωση των δυνάμεων» και εξήγησε ότι οι δύο συνδυασμοί «θα δημιουργήσουν μία νέα αυτοδιοικητική παράταξη, με νέο όνομα». Ο ίδιος σημείωσε ότι «η συμπόρευση ήταν απόφαση της πλειοψηφίας του συνδυασμού του» και τόνισε πως «οι διαφορές που υπήρχαν με τον κ. Μέτιο ήταν πολιτικές και όχι προσωπικές». Εξέφρασε, μάλιστα, τη διαφωνία του με την απόφαση του κ. Μέτιου να παύσει από τα καθήκοντά του τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, εκτιμώντας πως «η κόντρα τους ήταν, κυρίως, επί προσωπικού». Ανέφερε, τέλος, πως η προσπάθεια για ακόμα περισσότερες συγκλίσεις θέσεων με τον κ. Μέτιο, συνεχίζεται και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «θα ξεπεραστούν, με εκατέρωθεν υποχωρήσεις, οι παθογένειες του παρελθόντος, που προκάλεσαν τη διαίρεση».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα