Δ. Μακεδονία: Διαδικτυακό Σεμινάριο για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

10:19 31/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενημερωτικό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Σχεδιάζοντας ευφυή και θετικού ενεργειακού ισοζυγίου κτίρια, για μία Πράσινη Περιφέρεια» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου (10.30π.μ. – 15.00μ.μ.). Πρόκειται για δράση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Αντιπεριφέρεια Ενέργειας, Υποδομών & Περιβάλλοντος, ενόψει της έναρξης του Προγράμματος «Εξοικονομώ -Αυτονομώ» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 4 Δεκεμβρίου.  

Με το σεμινάριο θα δοθεί η ευκαιρία στους μηχανικούς της Περιφέρειας και σε κάθε ενδιαφερόμενο,

να ενημερωθούν για το χρηματοδοτικό εργαλείο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και για την εφαρμογή έξυπνων τεχνολογιών και παρεμβάσεων στα κτίρια. Θα διεξαχθεί μέσω πλατφόρμας Webex. Η συμμετοχή δηλώνεται με την αποστολή email στο [email protected], όπου θα αναφέρεται ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και email στο οποίο θα σας αποσταλεί ο σχετικός διαδικτυακός σύνδεσμος.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών & Ενεργειακών Πόρων (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας / Αντιπεριφέρειας Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα