Κομοτηνή – Ν. Λιβεριάδου: Σύνεση από όλους – Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

09:51 31/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε εγρήγορση η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, Νατάσα Λιβεριάδου, και οι συνεργάτες της λόγω του κορονοϊού.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν απολυμάνσεις στο Κλειστό Γήπεδο της Κομοτηνής. «Πριν μπει οποιαδήποτε ομάδα για την προπόνησή της γίνεται απολύμανση. Μετά από μια ώρα ακολουθεί η επόμενη ομάδα, αφού πρώτα  έχει προηγηθεί απολύμανση», λέει η κ. Λιβεριάδου.

«Πριν μπει οποιαδήποτε ομάδα για την προπόνησή της γίνεται απολύμανση. Μετά από  μια ώρα ακολουθεί η επόμενη ομάδα, αφού πρώτα 
έχει προηγηθεί απολύμανση» δηλώνει η Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής

Προβληματισμός μεγάλος υπάρχει ακόμη και για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ, αλλά και των Συλλόγων, που δεν έχουν κάνει ακόμη το πρώτο βήμα. «Υπάρχει πολύ μεγάλος δισταγμός και γι’ αυτό δεν έχουν ξεκινήσει. Γενικά υπάρχει μια ατονία», σημειώνει, και προσθέτει ότι «θα στολίσουμε την πόλη για να έχει ένα χρώμα.»
Σύμφωνα με την κ. Λιβεριάδου προέχει η υγεία, και οι νέοι πρέπει να φροντίσουν να προσέχουν λίγο παραπάνω τους εαυτούς τους. «Αυτοί που θα επιστρέψουν τώρα ίσως να μεταφέρουν τον κορονοϊό στις οικογένειές τους, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να κάνουν το τεστ πρώτα», τονίζει προτρέποντας, «λίγο παραπάνω σύνεση από όλους. Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Η οικονομία και κυρίως οι άνθρωποι που δεν μπορούν να έχουν εισόδημα θα περάσουν δύσκολες μέρες». Με την ευχή να τελειώσει όπως λέει γρήγορα αυτή η μεγάλη περιπέτεια, «όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτή η δοκιμασία, τόσο καλύτερα».

ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα