Δ. Κρανιώτης: Ποιήματα εμπνευσμένα από την Ελλάδα της κρίσης

23:35 31/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη νέα του ποιητική συλλογή, η οποία έχει αναφορές στην Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, παρουσίασε σήμερα ο Λαρισαίος γιατρός και ποιητής Δημ. Π. Κρανιώτης.

Η σημερινή εκδήλωση παρουσίασης της νέας ποιητικής συλλογής «Γραβάτα δημοσίας αιδούς» του Δημήτρη Π. Κρανιώτη, συνδιοργανώθηκε από τις εκδόσεις «Κέδρος», τον Ιατρικό Σύλλογος Λάρισας, τον Σύνδεσμο Γραμμάτων-Τεχνών Θεσσαλίας, την Ένωση Λογοτεχνών

Συγγραφέων Λάρισας και το Βιβλιοπωλείο «Καλτσάς».

Πρόκειται για την ένατη ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή σε Ελλάδα και εξωτερικό και το δέκατο συνολικά βιβλίο του. Για το βιβλίο μίλησαν ο ποιητής, εκδότης του περιοδικού «Ποιείν» Σωτήρης Παστάκας, ο ποιητής και δημοσιογράφος Άγγελος Πετρουλάκης και ο ποιητής, εκδότης περιοδικού «Θράκα» Θάνος Γώγος. Ποιήματα της συλλογής διάβασαν η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Κατερίνα Χατζημαρκάκη και ο ίδιος ο ποιητής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυναν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων-Τεχνών Θεσσαλίας Αθανάσιος Καρατόλιας και η πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας Δήμητρα Μπαρδάνη. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος, δρ Συγκριτικής Γραμματολογίας Αλέξης Καλέσης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα