Χτίζοντας το «Σπίτι των Αγγέλων»

09:27 20/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση αλληλεγγύης για την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων», με τίτλο: «Μουσική παράσταση Άννας Μπιθικώτση- Που’ ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια», παρουσιάζει απόψε στις 8.30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», ο Σύνδεσμος Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Ηρακλείου. Θα ακουστούν τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γιώργου Ζαμπέτα και Βίκυς Μοσχολιού.

Σε συνέντευξη τύπου χθες, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, σημείωσε: «Είναι μια εκδήλωση πολιτισμού με ιδιαίτερη φόρτιση γιατί

αναφέρεται σε ένα πολύ σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη τον Γρηγόρη Μπιθικώτση τον οποίο αξίζει να τον θυμόμαστε και να τον τιμούμε».
Η επιμελήτρια της μουσικής παράστασης, Άννα Μπιθικώτση τόνισε: «Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι ιερός, τα έσοδα θα δοθούν για το «Σπίτι των Αγγέλων» και οι Κρητικοί θα συμμετέχουν, έχουν υψηλό το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης».
Η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, Μαίρη Παχιαδάκη, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μπιθικώτση στους συνεργάτες της, στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την ενίσχυση του «Σπιτιού των Αγγέλων». Ο σκοπός είναι ιερός και καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει την παράσταση ενισχύοντας παράλληλα την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα