Χριστουγεννιάτικες κατασκευές εμπνευσμένες από τα φυτά του απολιθωμένου δάσους Λέσβου

21:24 15/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνεχίζει τις ψηφιακές  δράσεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες από το σπίτι για όλη την οικογένεια.

Το Μουσείο προτείνει μια σειρά από απλές χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, εμπνευσμένες από φυτά, που έχουν βρεθεί στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου. Όλες οι κατασκευές βασίζονται σε φυσικά υλικά και ειδικότερα σε κανέλα, φύλλα δάφνης, κλαδάκια πεύκου, πευκοβελόνες και κουκουνάρια.

Οι καρτέλες με τις οδηγίες για τις χριστουγεννιάτικες

κατασκευές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Μουσείου (www.lesvosmuseum.gr), ακολουθώντας το σύνδεσμο

“Ακολουθήστε τα αναλυτικά βήματα και δημιουργήστε τα δικά σας πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στολίδια για να ομορφύνετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και τροποποιήστε ή προσαρμόστε κάθε κατασκευή ανάλογα με τα υλικά που έχετε και όπως σας αρέσει. Πειραματιστείτε! Οι συνδυασμοί είναι πραγματικά άπειροι….

Το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου αυτές τις γιορτές σας καλεί να γνωρίσετε τα φυτά του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου μέσα από το πλούσιο ψηφιακό υλικό από την στην ιστοσελίδα του Μουσείου, εμπνευστείτε και διασκεδάστε δημιουργώντας μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας και τον πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο στολισμό σας, μπορείτε να τις μοιραστείτε με το Μουσείο και να τις στείλετε στο e-mail του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ([email protected]) και το Μουσείο θα τις προβάλει ηλεκτρονικά.“

The post Χριστουγεννιάτικες κατασκευές εμπνευσμένες από τα φυτά του απολιθωμένου δάσους Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα