Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Αμπελάκια

17:41 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρά το κρύο που επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής στα ιστορικά Αμπελάκια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και το ΔΟΠΑΠΕΠ διοργάνωσαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε από το μεσημέρι με δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από το εργαστήριο παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής καθώς και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Τεμπών .
Την έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποίησε η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αναστασία

Σερέτη, ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου και ευχές για καλά Χριστούγεννα.

Την ίδια ημέρα στις 08:00 το βράδυ στο δημοτικό σχολείο οι μαθητές της μουσικής σχολής δώσανε το δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο .
Στις εκδηλώσεις παραβρεθήκαν ο ιερέας του χωριού πάτερ Βασίλειος ,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτριος Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Τσεργάς, Αστέριος Σαίτης, Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Μιχάλης Καρατέγος, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Σωρήρης Μιχαλάκης μέλη του τοπικού συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα