“Χοντραίνει” η κόντρα Μπασδάνη-Πλαστάρα

12:13 17/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η κόντρα μεταξύ των επικεφαλής συνδυασμών για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας εντείνεται. Σήμερα ο Τρύφωνας Πλαστάρας προσκόμισε στο Πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου τα νομοποιητικά έγγραφα της επιχείρησής του απαντώντας εγγράφως στην ανακοίνωση του Αρ. Μπασδάνη όπου μεταξύ άλλων τον κατηγορούσε ότι “κουνά το δάχτυλο” και απαξιώνει έντιμους επαγγελματίες και πρόσωπα που δεν έχουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, “μουτζουρωμένο” ποινικό μητρώο και “πατερούληδες” που βάζουν πλάτη με “εκβιασμούς” για λογαριασμό του στις

επιμελητηριακές εκλογές.

Ο κ. Πλαστάρας επισήμανε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Μπασδάνη καταρρίπτονται και εγγράφως τόνισε ότι αναμένει και από τον απερχόμενο πρόεδρο να προσκομίσει τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα.
«Εμείς ως συνδυασμός, σε προσωπικά, οικογενειακή ή επαγγελματικά θέματα δεν θα μπούμε και ειδικά σε μια περίοδο που οι 7 στις 10 επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα όσα καταγγέλθηκαν δε μας αγγίζουν. Μας αγγίζει μόνο το επαγγελματικό κομμάτι, γι’ αυτό μεριμνούμε και αυτό θα απασχολήσει τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου μετά τις 11 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Τρύφων Πλαστάρας.

Επιπλέον με αίτημα του συνδυασμού του κ. Πλαστάρα “Μαγνησία 2015” προς το δικηγορικό σύλλογο Βόλου, ζητήθηκε να εξαιρεθεί η πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής καθώς ο αδελφός της είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Μπασδάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα