Χιακή Συμπολιτεία: απολογισμός δράσης και παρουσίαση υπ. Δ. Αντωνόγλου

12:09 23/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον πλούσιο απολογισμό της δράσης της μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο την περίοδο 2014-2019, πραγματοποίησε σε συνέντευξη τύπου η παράταξη της Χιακής Συμπολιτείας, καταθέτοντας επίσης τις θέσεις της για την τρέχουσα κατάσταση και τα ζητήματα που αφορούν το δήμο και τους δημότες.
Ανοίγοντας τη συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αντωνόγλου επισήμανε ότι η ζωή στη Χίο τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα ζητήματα δεν άλλαξε προς το καλύτερο αυτή την πενταετία.
Ενώ έθεσε ως ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για μια δημοτική αρχή, να έχει «το πολιτικό αισθητήριο να κατανοήσει

πότε πρέπει να συμπορευθεί με την εκάστοτε κυβέρνηση και πότε θα πρέπει να αντισταθεί και να διεκδικήσει τα δίκαια των δημοτών της».
Η Ερμιόνη Φρεζούλη και η Δέσποινα Τσαρδάκα παρουσίασαν τις θέσεις του συνδυασμού σε επιμέρους θέματα, μέσα και από τη θητεία τους κατά την τρέχουσα περίοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ενώ η Ελένη μενεξέ από το Κοινοτικό Συμβούλιο των Νενήτων και ο Τέλης Τύμπας από αυτό της Χίου, τόνισαν ιδιαίτερα τα θέματα των χωριών, το δικαίωμα των πολιτών στην προσβασιμότητα, αλλά και την ανάγκη να περάσουν στο Δήμο δομές που σήμερα ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ.
Να θυμίσουμε ότι Η Χιακή Συμπολιτεία, χαρακτηρίζοντας ως μια υψηλού συμβολισμού πολιτική κίνηση κατεβαίνει με συλλογική εκπροσώπηση στις προσεχείς εκλογές.

The post Χιακή Συμπολιτεία: απολογισμός δράσης και παρουσίαση υπ. Δ. Αντωνόγλου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα