Χανιά: Τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων της πόλης, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος

15:14 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων της πόλης, από τις 9-12 το πρωί της Πέμπτης 8ης Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η ΓΕΣΕΕ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Παράλληλα, με ανακοίνωση, καλεί τους εμπόρους και εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνουν τα συνδικάτα στην πόλη.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο σύλλογος στρέφει τα πυρά του κατά της ακολουθούμενης σήμερα πολιτικής υποστηρίζοντας ότι «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει νέους νόμους, με αποτέλεσμα περισσότερα δεινά, τόσο για εμάς τους μικρούς εμπόρους και τους αυτοαπασχολούμενους, τόσο και για τους εργαζόμενους και τους μικρούς αγρότες», ενώ κατηγορεί και τη διοίκηση της ΕΣΕΕ για «έλλειψη συντονισμού».

«Για άλλη μια φορά τα ανώτερα συνδικαλιστικά μας όργανα (ΕΣΕΕ) αφήνουν ουσιαστικά χωρίς συντονισμό δράσης τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα, συλλόγους και ομοσπονδίες σε μια τόσο καθοριστική μέρα.
Μόνο σε «κοινωνικούς» διαλόγους ξέρουν να συμμετέχουν με το (ΣΕΒ,ΣΕΛΠΕ ΣΕΤΕ) για την υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου. – ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα