Χανιά: Τετραήμερο εκδηλώσεων από τον Ελληνογαλλικό σύλλογο (audio)

12:56 24/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος Χανίων παρουσιάζει ένα τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων , θα λειτουργήσει Γαλλικός κινηματογράφος για παιδιά και ενήλικες . Την Πέμπτη στις 9.30 και στις 11.30 θα προβληθούν δυο ταινίες για τους μαθητές καθώς και το απόγευμα στις 17.30. Ενώ το βράδυ, δυο παραστάσεις για ενήλικες στις 20.00 και στις 22.00. Την Παρασκευή το πρωί στις 9.30 μια ταινία για μαθητές. Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την

Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Γαλλικό Προξενείο Χανίων. Ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων παρουσιάζει ένα τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων , θα λειτουργήσει Γαλλικός κινηματογράφος για παιδιά και ενήλικες . Την Πέμπτη στις 9.30 και στις 11.30 θα προβληθούν δυο ταινίες για τους μαθητές καθώς και το απόγευμα στις 17.30. Ενώ το βράδυ, δυο παραστάσεις για ενήλικες στις 20.00 και στις 22.00. Την Παρασκευή το πρωί στις 9.30 μια ταινία για μαθητές. Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Γαλλικό Προξενείο Χανίων.
Την Παρασκευή 26 Μαΐου, ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος καλεί τους Γαλλόφωνους φίλους και τους καθηγητές Γαλλικής γλώσσας στα γραφεία του , στις 20.00, στο Μοναστήρι του Καρόλου για μια γνωριμία με τον κ. Philippe Mogentale, Ακόλουθο Εκπαιδευτικής Συνεργασίας της Πρεσβείας της Γαλλίας – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Προξενείου Χανίων.
Την Δευτέρα 29 Μαΐου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Καλέντη και το βιβλιοπωλείο Librairie, θα γίνει παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη, στις 20.30 , στο ιστορικό καφέ Κήπος. Το έργο θα παρουσιάσει η φιλόλογος κα Αννίτα Μπριντάκη. Μιλώντας στο σταθμό μας η Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Στέλλα Κουτσουπάκη αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις και κάλεσε το κοινό να συμμετέχει και να απολαύσει τις ταινίες.

Ακούστε την κ. Κουτσουπάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα