Χανιά: Σύσκεψη στο Δημαρχείο με θέμα τουρισμός και αδέσποτα

20:11 27/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα της εικόνας με τα αδέσποτα στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στο Δημαρχείο Χανίων, έπειτα από αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και των σωματίων της. το παρόν στην συνάντηση έδωσαν, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης, ο έφορος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, κ. Κατάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βουρλάκης, ο

γραμματέας της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Μαρκάκης, και εκπρόσωποι των φιλοζωικών συλλόγων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου «το ερέθισμα για την σύγκληση της σύσκεψης ήταν οι χιλιάδες διαμαρτυρίες των τουριστών που επισκέπτονται τον νόμο Χανίων, για την κατάσταση την οποία αντικρίζουν, ενώ έγιναν προτάσεις για την άμβλυνση των συνεπειών αυτών.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η έκδοση ενός φυλλαδίου και μιας αφίσας εκ’ μέρους όλων των φορέων, που συμμετείχαν στη συνάντηση, που θα διανέμονται μέσω των ξενοδοχείων στους επισκέπτες του νομού και η συνεργασία με μεγάλους φιλοζωικούς Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης των τουριστών για τους Δήμους των Χανίων, οι οποίοι έχουν προγράμματα κι άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις πάντα σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα