Χανιά: Συγκινητική ανταπόκριση των Χανιωτών στο κάλεσμα για τη μικρή Ευαγγελία

11:53 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πολλές χανιώτικες επιχειρήσεις, φορείς, σωματεία και απλοί πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, για να σωθεί η μικρή Ευαγγελία, που δίνει αγώνα ζωής.
Σε αρκετά σημεία, έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν καταθέσει ποσά στον λογαριασμό που υπάρχει στην Τράπεζα Πειραιώς. Ανταποκρινόμενος ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, η Νεολαία Κισάμου, στο κάλεσμα για μια βοήθεια στο ταξίδι της μικρής Ευαγγελίας προς την ελπίδα, διοργανώνουν συναυλία Κρητικής παραδοσιακής

μουσικής την προσεχή Τετάρτη 6 ή Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου Κισάμου, με όλα τα έσοδα να καταλήγουν για την Θεραπεία της 8χρονης Ευαγγελίας.
Ο Δήμος Κισάμου για τον λόγο αυτό καλεί τους συλλόγους αλλά και τους καλλιτέχνες της περιοχής και όχι μόνο, που επιθυμούν να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6942836039 κ. Βίκυ Μαρακάκη.
Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η μικρή Ευαγγελία να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.
Στο φιλικό παιχνίδι με την Παλαιόχωρα, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 η είσοδος στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, θα είναι δωρεάν αλλά θα υπάρχει κουτί για τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια της μικρής. Ευαγγελίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα