Βγήκαν τα «κόκκινα» δελτία. ‘Έρχεται και ο Φουσού

11:48 1/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστροφή στην ηρεμία και στην κανονικότητα για τον Πανσερραϊκού μετά από ένα «θερμό» καλοκαίρι και το «Σκωτσέζικο ντους» των τελευταίων ημερών.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης των δελτίων των παικτών των «λιονταριών» στην ΕΠΟ με τους παράγοντες του συλλόγου να πραγματοποιούν πραγματικά έναν απίστευτο αγώνα δρόμου. Μετά την εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άκης Τρέντσιος

με τη συνδρομή του γενικού αρχηγού Στράτου Κεσεντζή, που επιστράτευσε και τις οδηγικές του ικανότητες, πήγαν τα δελτία αλλά και τις ενημερότητες στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με τον Άκη Τρέντσιο να βρίσκει άνθρωπο ο οποίος ανάλαβε να τα μεταφέρει και να τα παραδώσει στον Παναγιώτη Γιαννόπουλο στην Αθήνα ο οποίος στη συνέχεια τα πήγε στην ΕΠΟ.

SANYO DIGITAL CAMERA

Έρχεται ο Τζέσι Φουσού

Ελληνικό έδαφος θα πατήσει την Κυριακή ο Λάντο Τζέσι Φουσού που μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον Πανσερραϊκό και την εξασφάλιση χρημάτων για τη λειτουργία της ομάδας ο Γαλλοκογκολέζος πείστηκε να επιστρέψει στο σύλλογο. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο κυπέλλου στην επιστροφή του στα Ελληνικά γήπεδα αφού στο παρελθόν είχε περάσει από την golden team του Παναθηναϊκού.

Αποχώρησε ο Ντοράγκι

Αντίστροφο δρόμο από τον Φουσού ακολούθησε ο Μόμπιν Ντοράγκι με τον Ιρανό δεξιό οπισθοφύλακα να αποχωρεί από το σύλλογο. Ο Ντοράγκι αγωνίστηκε πέρυσι σε πέντε παιχνίδια με τους «κόκκινους», κρίθηκε όμως ότι ως παίκτης δεν είναι κάτι το ξεχωριστό για να ανήκει στο ρόστερ ιδιαίτερα τώρα που λόγω έλλειψης αδειοδότησης η ομάδα μπορεί να έχει μόνο τρεις ξένους στην ενδεκάδα. Η αποχώρηση του Ντοράγκι σημαίνει ότι την φανέλα του Πανσερραϊκού δεν θα φορέσει ο αδελφός του.

Οι τέσσερις του ΠΑΟΚ έγιναν δύο

Μόνο δύο είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν δελτίο στον Πανσερραϊκό και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και είναι οι Στέλιος Πόζογλου και Τιμόθεος Τσελεπίδης. Ο Γιάννης Τσολακίδης έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει ενταχθεί στους «κόκκινους» ενώ και ο 19χρονος επιθετικός Φώτης Κωνσταντίνου έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Έρχονται μεταγραφές

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού. Άλλωστε το ρόστερ του συλλόγου αυτή τη στιγμή είναι μικρό (16 παίκτες) και αφού λύθηκε το «αγκάθι» με το οικονομικό γίνεται ένας αγώνας δρόμου να βρεθούν παίκτες (ηλικίας κάτω των 23 ετών) για να ενισχύσουν το σύλλογο. Κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα το Δεκέμβριο με την προϋπόθεση βέβαια πάντα να έρθουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Η ομάδα είναι πιθανό να πάει στο Βώλακα για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα