Χανιά: Στις πληγείσες περιοχές ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (audio)

16:25 13/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Κρήτης επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης στα Χανιά είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών στις περιοχές όπου έχουν τοποθετηθεί ή θα τοποθετηθούν στρατιωτικές γέφυρες, ενώ στη Σητεία ενημερώθηκε για το μέγεθος των ζημιών που

προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία, αλλά και να ενημερωθεί για τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας του Πλατανιά στον ποταμό Ιάρδανο καθώς και στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί στρατιωτική γέφυρα μπέλεϋ στον Αλικιανό, σε μικρή απόσταση από την ιστορική γέφυρα του Κερίτη.

Ακούστε τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη:

Αισιόδοξος για την πορεία των έργων και το τελικό αποτέλεσμα, εμφανίστηκε και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης , ο οποίος συνόδευε τον κ. Αποστολάκη σε όλες τις επισκέψεις.

Ακούστε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη:

Ακούστε τις δηλώσεις του Αντιπεριγερειάρχη Χανίων, Απόστολου Βουλγαράκη:

Χθες το απόγευμα, ο κ. Αποστολάκης μετέβη στην περιοχή της Σητείας η οποία επίσης επλήγη πρόσφατα από έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο Υπουργός ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Θεόδωρο Πατεράκη για το εύρος των ζημιών προκειμένου να εξετασθεί πιθανή συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αποκατάστασή τους.

Ο κ.Αποστολάκης , μεταξύ άλλων είπε , ότι , θα μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο μηχανικών, το οποίο θα συνεργαστεί με το Δήμο. «Θα προσπαθήσουμε, τόνισε , τουλάχιστον στα σημεία που είναι σοβαρά και έχουν σχέση με τη λειτουργικότητα, να γίνουν προμελέτες και να δοθεί μια κατεύθυνση για το πώς προτείνουμε εμείς να γίνουν οι αποκαταστάσεις”.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χουλάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα