Χανιά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

13:37 17/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 37χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους στα Χανιά.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπονάτο, 37 ετών, κάτοικο Χανίων και συγκεκριμένα κάτοικο στον Δήμο Πλατανιά .

Πιο συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος

εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.
Πρόκειται για τον:
Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης
Τα παραπάνω προσωπικά στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από εισαγγελική διάταξη,

Ο 37χρονος φέρεται να παρέσυρε αγόρια , τα οποία με το πρόσχημα ότι θα τα βοηθούσε στο μάθημα των αγγλικών, τα οδηγούσε στο σπίτι του, στο οποίο διαμένει με την μητέρα του τα δυο τελευταία χρόνια, στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά και στην συνέχεια τα παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Η αστυνομία εξετάζει πέντε διαφορετικές περιπτώσεις αγοριών ηλικίας από 9 έως 13 ετών , τα οποία ο 37χρονος φέρεται να δελέαζε με τάμπλετ και κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς.

Όμως πριν λίγο καιρό ένα από τα παιδιά μίλησε στη μητέρα του – κι εκείνη με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας ύστερα από έρευνες συγκέντρωσαν μαρτυρίες και υλικό , στοιχεία ικανά για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης . Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου και κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καθηγητή, καθώς και όλους τους εξωτερικούς ψηφιακούς δίσκους, που έχουν ήδη σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα.

Χθες ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Κατηγορείται για γενετήσια πράξη σε ανήλικο από ενήλικα σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, επίσης σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Χανίων, απ’ όπου ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Γιώργο Κομισόπουλο , ο 37χρονος αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ρεπορτάζ: Π. Χουλάκης / Φωτο: Μ. Λουπασάκης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα