Χανιά: Νέος αποκλεισμός από τους συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας

11:24 20/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε νέο αποκλεισμό του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς προχώρησαν και σήμερα από το πρωί, οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ που διεκδικούν την καταβολή επιδόματος που «έκοψε» αυθαίρετα όπως σημειώνουν η διοίκηση.
Ο αποκλεισμός του καταστήματος θα διαρκέσει καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος Συνταξιούχων αναφέρει:“Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας

Νομού Χανίων , σε συντονισμό με τον (Πανελλήνιο) Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΤΕ και μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ , για αποκλεισμούς ταυτόχρονα ΟΛΩΝ των κεντρικών Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ να προχωρήσουμε την ΠΕΜΠΤΗ 20 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 7,30 το πρωί σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ,( όπως κάναμε και στις 11/12), του κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας ( Πλ. Αγοράς) , για να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά την καταβολή της αυθαίρετα διακοπείσας επικούρησής μας από τη Διοίκηση της ΕΤΕ. ΚΑΛΟΥΜΕ για συμμετοχή ΟΛΟΥΣ τους συνταξιούχους της ΕΤΕ του Νομού Χανίων.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους συναδέλφους μας του Καταστήματος Χανίων να μας συμπαρασταθούν και να συμπαραταχθούν μαζί μας για την διεκδίκηση και της επικούρησης και την διάσωση του ασφαλιστικού μας φορέα-ΤΥΠΕΤ- που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει μετά την διακοπή της μερικής χρηματοδότησής του.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναλλασσόμενους να μας συμπαρασταθούν απέχοντας από της συναλλαγές με την ΕΤΕ την ημέρα αυτή , ζητώντας την κατανόησή τους για το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα , που εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουμε με την στέρηση του 1/3 των μηνιαίων μας συνταξιοδοτικών παροχών .

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Νέος, Εθνικής Τράπεζας,chania, neos, ethnikis trapezas